söndag 30 november 2008

Väntan är lång på gosakerna

Nu har vi gjort fudge och vitchokladtryffel med lime. Väntar på att godsakerna ska stelna så man kan skära upp dom och göra ett provsmak. Nu ska jag gå ut i soffan och njuta av att första ljuset i min adventsljustaken brinner och mysa lite. Vi hörs imon.

Bilder från jul på Liseberg

Julkorgen med lite smått och gott som jag vann.
Här har jag köpt salami och gammeldags julkorv.

Liseberg fanns det iallafall konstsnö. Alltid något i regnet.

Belysningen!














Första Advent

Idag är det första advent gott folk. Tänk vad många ljus det tänds idag i hela Sverige. Säkert miljontals som sitter och myser med kaffe, lussebullar och första ljuset tänt i adventsljusstaken. Mycket mys mysdag idag alltså. Är på Mediashop ska strax åka hem och baka julgodis med Jörgen. Mysigt och gott gott! Sen ikväll ska vi dricka advents kaffe och plocka fram våra hembakade lussekatter och köpta pepparkakor. Ska göra egen pepparkaksdeg idag. Så hembakade pepparkakor får vi frossa i oss i veckan så vi blir snälla till jul. Men jag är ju alltid snäll så jag äter la för att det är så gott gotteli gott gott. *L*

Mys pys denna söndagskväll alltså. Vi hörs!

lördag 29 november 2008

Vann en Matkorg

Nu är jag hemma. Vi har varit på Lisebergs julmarknad och det var väldigt mysigt och det har gått åt mycket lampor som lyste upp träd och hus mm.mm. Ni ska få lite bilder på detta senare. Vi spelade typ för en 60 kr och vann en Matkorg med lax, 3 burkar sill, 1 st korv, 1 st gräddost, 1 st blåmögelost, 1 burk senap, pepparkakor, glögg och dadlar. Jörgen ville gå men jag sa vi spelar en gång till och då vann vi stjärnvinsten på nr.18. Kändes bra. Sen spelade vi inte mycket mer vi har fortfarande choklad (plopp) kvar sen i somras. Så det blev inga spel på chokladhjulen idag. Behöver inte mer choklad. Men mat går ju alltid åt. Så vi gick runt och bara myste bland julstånden och provsmakade lite marsipan, brända mandlar, lussekatter, korv och ost från falbygdens ost.
Vi köpte två smålenska lantkorvar och en gammaldags julkorv och en salami också.

Nu ska jag kolla på stjärnor på is. Nu har Tony Ervin åkt. Han är väl inte den bästa på isen men han är rolig att se på. Vi hörs!

Idag blir det Liseberg

Utekvällen och bowlingen var jättekul. Vi hade bokat två banor. Delade upp oss i två lag med tre i varje. Mitt lag var bäst och vann bowlingkampen. I mitt lag var jag, Jörgen och Petri. Ett bra team eller hur.

Nu kollar jag på film. Ska strax klä på mig. Jag och Jörgen har planerat att gå på Liseberg idag. Vi ska köpa lite Smålensk lantkorv. Den finns inte att köpa i affärerna i Göteborg så jag måste alltid köpa den när jag är hemma i småland. Lantkorven är min favoritkorv. Men på julmarknaden på Liseberg har de alltid lantkorv ska bli så gott till ölen ikväll.

fredag 28 november 2008

Vem vill ha makeup?

Börja samla ihop poäng, som du sedan kan växla in mot Presentkort på Kicks. Medlemskapet är gratis och då kan tjäna poäng genom att värva nya medlemmar, besöka hemsidor mm.mm.

Visst vill ni ha gratis? Registrera er här.

Dags för datortillbehör?

På gratisdata kan du samla poäng genom att värva nya medlemmar,besöka hemsidor mm.mm. Du kan också vinna datorer.

Här ska jag samla en massa poäng så jag kan byta ut min sega och dumma dator gör det du med. Registrera dig här.

Billiga julklappstips

Gratis mode är en sida som är helt gratis. Du får 50 poäng direkt när du registrera dig. Sen kan du samla in poäng på att värva nya medlemmar, besöka hemsidor mm.mm. Kanon julklapp om du inte har mycket pengar samla ihop till dina julklappar gratis. Visst låter det kanon. Registrera dig här.

Segt att vänta

Jag lägtar tills ikväll när jag ska ut en sväng. Klockan går så sakta när man väntar eller hur? Segt! Men nu ska jag skutta in i duschen och göra mig iordning iallafall.

Ha de bra! Vi hörs.

Första Advent

På Söndag är det första advent så nu ska jag ta och göra det lite adventsfint här i min lilla boning. Har sett fönster som har tagit fram ljusstakarna redan för någon vecka sedan. Men jag håller mina traditioner och fredag eller Lördag brukar jag plocka fram stakar och lite julpynt sen pyntar jag fram till jul. Nu är jag tillbaks och har plockat fram lite pynt och mina fina adventsljustakar. Titta här så hemtrevligt det blev i mina fönster bara med lite ljus. Tänk vad det gör i vintermörkret.

Vardagsrummsfönstret!

Tomtarna målade jag förra året strax innan jul.

Sovrummsfönstret!

Adventsljustaken står klar och redo. På söndag är dags att tända första ljuset och plocka fram lussekatter och pepparkakor i mängder till adventsfikat. Mysigt!

Chokladtårta med Kesella

Är det fredag så är det då måste ni ju ha en god efterrätt med. Här ska ni få min och Jörgens favorit på kladdkaka. Den blir väldigt syrlig och god med kesellan.

Chokladtårta
8-10 bitar

1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
3/4 dl kakao
1 msk snabbkaffepulver
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
3 ägg
2 ½ dl socker
250 g Kesella Gourmet

Till Garnering:
Florsocker

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Sikta och blanda mjöl,bakpulver,kakao,vaniljsocker och salt och snabbkaffepulvret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner kesella och mjölblandningen. Häll smeten i en smord,bröad form med löstagbar kant (ca 24 cm diametern). Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min. Kakan ska vara fuktig inuti. Låt den kallna, sikta sedan över florsocker. Servera med vispad grädde.

Thailensk räkrätt

En av mina favoriträtter. Första gången jag åt denna var när min underbara pappa bjöd mig på den, efter det har den blivit en stor favorit. Alla som bjuds på denna kommer att älska den jag lovar du kommer att få skriva ner receptet till dom. Har har gett ut ett flertal skrivna recept till både släkt och vänner.

Thailensk räkrätt!

Ingredienser:
1 kg räkor med skal
3 msk olja
1 msk curry
1/3 krm cayennpeppar
½ tsk paprikapulver
2 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
2 strimlade gröna paprikor
3 msk chilisås
½ tsk salt
1-3 dl vispgrädde

Så här gör man:
1. Skala räkorna
2. Låt olja, kryddor och pressad vitlök fräsa ihop i en stekpanna.
3. Ta av stekpannan. Lägg i räkorna och kryddfräset i en bunke låt dom ligga och dra till sig smak.
4. Blanda tomater, paprika, chilisås och salt i en gryta. Låt koka 10 min.
5. Häll i grädden. Låt koka ytterligare några minuter. Lägg i räkorna.

Servera med ris och vitt bröd att doppa i den underbart goda såsen. Såsen och vitt bröd är en delikatess. Smaklig måltid!

Kycklingbaguette

Åt en baguette med kyckling och curry igår inne i nordstan. Brukar ta en sån här då och då det är så underbart goda. Så har ni vägarna förbi Casselscafe inne i Nordstan gå in och ta en kycklingbaguette ni kommer inte att bli besvikna jag lovar.

Öl och Bowling och julskyltning

GodMorgon! Gött äntligen fredag. Häller på att tvätta för glatta livet tills ikväll då jag och Jörgen och några kompisar ska gå ut och dricka öl och sedan spela bowling kl.22.00. Var länge sen jag spelade bowling så det ska skoj. Jag är inte precis något proffs förlorar för det mesta men jag hoppas alltid att jag en dag ska slå Jörgen. Kanske händer det ikväll. Håll en tumme för mig. :)

Jag var ju som sagt en sväng inne i stan igår bla på Panduro och köpte 2 st omålade änglar och ett tomtehuvud som jag började att måla på igår. Jag gick förbi NK som börjat med sin julskyltning. Tog lite kort för er som inte bor i Göteborg och kan se detta.

Mobilbilder så det är inte bästa kvaliten.

torsdag 27 november 2008

Ska till pandurohobby idag efter jobbet

Åhh jag är jättetrött idag och har ont i magen som bara den. Ska blogga sen ska jag gå och ta en ibumentin och se om det hjälper för magvärken. Som sagt kom i säng jätte sent igår.

Ska till Panduro idag och köpa keramiktomtar och måla till jul. Sålde mina två som jag hade kvar till svärmor och svärfar som jag hade sen förra året som jag målade färdigt nu när jag var insnöad. Så nu måste jag köpa nya som jag kan måla till mig själv till jul.

Nu ska jag gå och ta min ibumentin.

Bye bye

GodNatt

Filmen var så där. Inte den bästa familjefilmen jag sett som sagt.

Jag kunde inte sova. Så nu sitter jag vid datan och ugglar. Börjar bli lite småtrött nu. Nu ska jag gå till soffan och sätta mig med jörgen. Nu jäspar jag lite iallafall.

Sov Gott!
Kram

onsdag 26 november 2008

Åhh vad mycket gott

Fanns mycket gott i Matmagasinet som måste göras bla julgodis och ett par recept med räkor och lax som ser väldigt goda ut. Undrar vad Leilas Jul kommer att handla om idag kl.21.00. Ska bli skoj tycker det är dags för lite bakning i TV rutan igen. Nu kollar jag på Bonde söker fru.

Filmtipset

Nu ska jag kolla på Sara & draken som jag hyrde idag. Det är en familjefilm. Efter filmen får ni veta om den är värd att se. Men som familjefilms fantast är den säkert kanonbra som alla andra filmer som är familjefilmer.

Hörs senare! Tudulut på er!

Mys i soffan med Matmagasinet, pepparkaor och juice

Nu ska jag gå ut till soffan och bläddra i min nya mattidning jag köpte idag nere på Ica och njuta mina inköpta pepparkakshjärtan och grapefruktjuice och is-te så klart. Ska göra egen pepparkaksdeg i veckan. Jag brukar göra ett recept som jag fick när jag pluggade till bagare. Som är så gott. Mmmmmmmmmm

Hemma i Göteborg igen

Gud vilken dålig uppdatering jag har haft de senaste dagarna men jag får skylla på att det har varit strömavbrott titt som tätt på landet. Kom hem igår och vaknade i morse av att jag inte hade is-te hemma så jag orkade inte blogga i morse. Ögonen vaknade in förren nu för nu har jag varit på Mediashop och hämtat hem en is-te burk. Underbart gött! Skulle egentligen åkt hem i måndags men det gick ju som sagt inte pga av snökaoset. Men vi fick en semester dag extra inte så illa pinkat. Igår skjutsade Jörgens föräldrar in oss en bit så vi kunde ta bussen in till Uppsala och därifrån ta tåget till Stockholm och slutligen till min underbara stad Göteborg. I Stockholm hade vi lite väntetid så vi gick på Olearys och åt en hamburgaretallrik och en öl. Det var billigare än i Göteborg men inte alls lika god. Olearys hamburgaretallrik i Göteborg är gudomligt god.
Trist att åka ifrån snön för här i Göteborg finns inte änns ett snökorn. Hade varit mysigt att få komma hem till snö med. Visst är det mysigt?

Har precis ätit upp min mat och sitter och njuter av min öl.

måndag 24 november 2008

Fler bilder från snökaoset i Uppland

Det snöar som bara den.






Busfröet Frida




Jörgens moster och morbrors hund som heter Frida.

Insnöade

Idag skulle jag åkt hem men vi kommer inte ut med bilen så jag får stanna en dag till. Ploggbilen kommer inte förrän i natt ca kl. 00.00. Jörgen satt i tre timmar och försökte boka om våra biljetter utan nått positivt resultat. Han pratade med fyra personer innan vi fick ett svar att vi skulle reklamera (skicka bilder till dom att det är snökaos här). Första personen som han pratade med tyckte att vi skull plumsa i snön med väskor och tjock ca 70 cm snö till Ensköping på ca 7 mil. Idiot! Nu är Jörgen ute och skotar vi kom inte ut genom ytterdörren i morse så vi fick gå altandörren istället. Snön går upp till midajan på mig. Strömmen försvinner då och då och då blir det kolsvart. Nu ska jag strax äta svärmors köttfärssås och spagetti.

Det är mycket snö men det är ett vackert vinterlanskap.




lördag 22 november 2008

Besök hos Jörgens moster och morbror om en stund

Jag har blivit så fruktansvärt förskyld näsan rinner så som om någon vridit på en kran. Igår var jag alldeles slut i kroppen och näsan har blivit alldelaes röd som rudolf med röda mulen. Idag mår jag lite bättre. Idag ska vi gå ner till Jörgens moster, morbror och deras lilla busfrö Frida som är en blandras mellan svart Golden Retriever och Border-Collie och hälsa på. Ska försöka skriva nått mer inlägg idag var lite dålig med det igår men jag orkade inte helt enkelt. Ger er några vackra vinter bilder.

Svärmors och svärfars hus.


fredag 21 november 2008

SovMorgon på landet

Har haft sovmorgon idag. Gött att kunna ligga länge i sängen och dra sig. Första natten på landet har jag alltid svårt att somna pga att det är så tyst. Jag är van vid storstans buller. Åkte från regn och rusk igår till ett vackert vinterlandskap. Nu ska jag ta och äta lite frukost och dricka mitt is-te.

torsdag 20 november 2008

På tåget

Hej!
Nu sitter jag på tåget äntligen. Har hamnat i familjevagnen så här är ett jäkla liv på ungarna. Lite jobbigt men man får väl stå ut. Ska vara framme kl. 22.10 så det blir en dryg resa. Mellan Göteborg och Herrljunga var det ett gäng äldre tanter så skrattade och skrek värre än ungarna. Tycker de borde va ett gott exempel för ungarna. Men icke se nicke. Medans de höll på att tjattra så var ungarna tysta det var väl vetförskrämda. Men de kom igång när tanterna gått av tåget.
Hej då! Vi hörs!

Årets Julvärd

Jag har var och köpt tidningen Amelias jul som jag tänkte bläddra i på resan och så köpte en trisslott och vet ni vad jag vann 50 kr. Hade tänkt skrapa den på tåget men kunde inte hålla mig. Var för nyfiken i en strut helt enkelt. Fick med tre jätte söta änglar med tidningen. Hade velat lägga in bild men tyvärr har jag ingen kortläsare nere på Mediashop.

Nu är det klart vem som blir årets julvärd som ska skänka oss mycket glädje på julafton.
Det blir en go gubbe från Göteborg, får jag presentera Lasse kroner. Grattis Lasse!

Julvärdar genom tiderna
1972– 2002: Arne Weise
2003: Lotta Bromé
2004: Ernst Kirchsteiger
2005: Blossom Tainton
2006: Ingvar Oldsberg
2007: Anne Lundberg
2008: Lasse Kronér

Lunch rast

Tillbaks på Medishop igen. Har varit och käkat lunch och köpt mig lite smågodis som färdkost på tåget. Vore skönt att kunna åka nu men tyvärr går inte tåget förrän vid 6
6 tiden nångång.

Jag älskar Sandra Dahlberg. Visst har hon en skön och originell röst.








Listan kan göras lång men här är fyra favoriter.

Ljudböcker

GodMorgon! Har inte vaknat än. Var segt att komma upp ur sängen imorse. Inte änns efter en varm dusch piggnade jag till. Har tom varit ute i kylan och sitter nu redan på Mediashop. Väntar på leverans annars hade jag inte suttit här så här tidigt på morgonkvisten.
Ikväll åker jag upp till skogen. Ska bli skönt att slippa Mediashop i ett par dagar. Har tagit med mig två ljudböcker sagan om de tornen och sagan om konungens återkomst som jag och Jörgen ska varva ner med ett par dar för att sen orka ta tag i jobb igen på tisdag. Ljudböcker är en mysig förströelse att sitta tillsammans och lyssna. Gott att släppa alla tankar ett par timmar och drömma sig bort. Sen har jag ju mina böcker och mitt pyssel med mig. Så det ska verkligen bli skönt.

Nu ska jag jobba lite men vi hörs senare.

onsdag 19 november 2008

Dags att kolla på Leilas jul

Nu ska jag kolla på ett av mina favoritprogram. Jag har längtat hela dagen och nu är det äntligen dags för en massa härliga och förmodligen goda jul recept. Så sätt på TV4Plus. Yes nu börjar det.

Pyssel

Jag har packat ner mina målarfärger och porslinstomtar som jag aldrig målade färdigt förra året. Har även packat ner några smörknivar och så blev det några broschplattor som jag tänkte måla. Ska leta upp lite fina mönster med. Ska bli roligt att komma upp till landet och få måla lite och känna lugnet som strömmar genom kroppen. För mig är det gott att pyssla lite och glömma stressen hemma. Hoppas min svärmor har kortläsare i sin dator så jag kan hålla er uppdaterade på vad jag har målat. Tyvärr är min bärbara av en äldre modell och äger ingen kortläsare tyvärr. Men jag har faktiskt beställt en kortläsare idag men tyvärr hinner jag inte få den innan jag åker.

Far till skogs

Håller på att packar och tvättar för fullt för imorgon åker jag och Jörgen upp till granar och tallkottar. Vi ska hälsa på svärföräldrarna tills på måndag. Och de bor mitt ute i ingenstans. Har packat ner lite skönaplagg bla. ett par mysbyxor, en gosig fleecetröja, några filmer och ett par bra böcker kan lätt bli lite långtråkigt där ute i skogen, så man får ha med sig lite sysselsättning. Men det ska bli gött att komma iväg ett par dagar och bara koppla av.

Lunch sugen

Sitter och väntar på att kl. ska 2 så jag får åka till Mediashop och jobba undan dagens leveranser. Jag har nämligen telefontid mellan kl. 12.00-14.00. Jag börjar också bli hungrig så jag tänkte gå förbi Raffes och beställa lunch på vägen. Vill ha Marinerad kycklingfile med currysås och ris idag. Hoppas bara dom har den kvar idag. Det vattnas i munnen.

Önskelista

Hej!
Snart frågar säkert min pappa efter min önskelista som han alltid gör denna tiden på året. Så jag måste sätta mig och ändra lite i min önskelista sen födelsedagen för en del har jag ju redan fått. Jag har alltid skrivit önskelista så länge jag kan minnas. Ett smidigt sätt att få det man verkligen vill ha bla lite dyrare kläder, köksgrejer m.m. som man inte köper annars.
Bara en bråkdel av det jag önskar mig bla. esspressomaskin, köksmaskin, glas och en bra och lyxig digitalkamera. Blir ju en del fotograferande nu för tiden när man har börjat att blogga. Annars var det mer bra på fester man fotograferade.










tisdag 18 november 2008

Julbaket, saffransdeg med kesella

Det är faktiskt hög tid att tänka på julbaket nu tycker jag iallafall, allt för att slippa stå med det i sista minuten. Bakar man nu och fryser in så har man tid att njuta i december istället! Tid över till annat mys med familj, tomtar och levande ljus. Jag och min man har varit jätte duktiga redan i år vi har gjort massor en del har ni fått ta del av här på bloggen. Idag ska vi baka lussekatter så vi har till första advent. Mmmmmm gott eller hur? Receptet hämtat från Recept.nu

Saffransbröd som bakas med kesella i degen blir saftigt och hållbart. Degen är också lätthanterlig och kladdar inte. Toppen om du ska baka saffransbröd med barnen.

Saffransdeg med kesella

Ingredienser:
5 dl mjölk
200 g smör
1 g saffran (2 kuvert)
1 burk kesella
1 ägg
1 krm salt
3 dl socker
50 g jäst (1 paket)
1 kg vetemjöl (ca 1,7 liter)


Gör så här:
1. Ljumma mjölken med smöret så att det smälter. Lägg i saffranet i vätskan. Lös jästen i lite av vätskan. Häll på resten av vätskan. Blanda in kesella, mjöl, ägg, salt och socker till en blank och smidig deg. Låt jäsa till dubbla volymen. Det tar cirka en halvtimme.
2. Sätt ugnen på 225°. Knåda degen igen på bakbordet och forma snurror, lussekatter, kransar, kusar, flätor eller vad du har valt. Låt jäsa på plåt en gång till i ca 20 minuter.
3. Pensla med uppvispat ägg, dekorera med russin och grädda i ugnen i 5-15 minuter, beroende på brödens storlek. Låt kallna på galler under bakduk.

Skjuts in ugnen.

Färdiga lusse ess och lussekatter.

Ni missar väl inte?

Imorgon har årets upplaga av Leilas jul premiär alltså den 19 november kl. 21.00 på TV4plus? Jag kommer i alla fall att sitta som klistrad! Gör det ni med.



Julen är här det är bara snön som fattas

Jag tog mig en runda i Nordstan idag efter jobbet och där har julen redan startat. Gran och kransar hade kommit upp. Och hanverksbodarna var på plats. Jag fick riktig julstämning när jag gick där inne och myste och kollade ut julklappar. Hittade mest till min man men vi har sagt att vi ska köpa mest till varandra. Tyvärr kan jag inte skriva vad jag tänkt köpa pga att han läser min blogg. Min lillebror och hans sambo tror jag är klara också.

När jag var liten var det snö vid den här tiden. Tråkigt att det inte kommer någon snö längre innan och under julen. När jag och min bästis var små gjorde vi alltid en snökoja bakom vårt garage vid den här tiden. Det var tider det. Tråkigt för alla ungar som inte kan åka pulka och göra en snögubbe som jag kunde.

Till vinterguden:
Nä du vinterguden det här får du ta och ändra på ge oss en vinter att minnas både för barnen och alla vuxna som älskar snön. Vad har du hålt hus de senaste åren. Är det inte dags för en vinter med riktigt mycket snö nu tycker du? Haaaaaaallllåååååååå jag anropar vinterguden.


Årets julgran i Nordstan!

Jäspar och jäspar

Usch vilken shit dag. Idag vaknade jag på dåligt humor. Har sovit dåligt det har blåst så förskräckligt inatt att det stört min sömn. Men nu är jag uppe på bena och ska sätta igång och jobba lite.

Idag ska jag beställa nytt is-te och åka in till stan och kolla ut några julklappar. Det går fort nu så är det jul igen. Åhh vad jag längtar. Gör ni?

Ha en bra förmiddag!
Kram

måndag 17 november 2008

Guldbollen

Zlatan blir historisk han får guldbollen för tredje gången. Han är den första som vunnit guldbollen tre gånger. Stort grattis till Sveriges största fotbollsspelare någonsin. Nu börjar efterfesten. Diamantbollen gick till Umeås spelare Frida Östberg. Stort grattis till Sveriges kvinnliga storstjärna.

Fotbollsgalan

Ni kollar väl på fotbollsgalan? Årets anfallare måste väl ändå bli Marta och Zlatan. Och vinnarna är Marta och Zlatan. Men det visste vi väl redan eller. Grattis till dessa världartister! Världens bästa fotbollsspelare enligt mig är Marta da silva. Hon är i klass för sig. Hoppas hon blir kvar i Umeå IK även nästa år så man får se henne briljera med fotbollen som ett riktigt proffs.

Njut av målgöraren Marta.



Tror detta är efter fotbollsgalan 2007

Avkoppling på Hestraviken

Luciadagen den 13 December har jag och Jörgen bokat in oss på Hestraviken i Småland. Vi kände att vi behövde lite miljöombyte för att klara av regniga och blåsiga hösten/vintern. Vi har känt en längre tid att vi måste unna oss något mysigt bara vi två utan att tänka jobb och bara ro om oss själva.

Vi har bokat ett paket där allt ingår:

WärdshusweekendWeekend i Småland nära Isaberg
Vårt allra mest populära weekendpaket. Ni anländer under eftermiddagen eller kvällen och har gott om tid för en kanottur, promenad eller kanske ett besök i vår relaxavdelning. Framåt kvällen serveras festmiddag i restaurangen, och vi lovar att smaklökarna kommer att få en högtidsstund. Efter en god natts sömn i något av våra vackra rum väntar en härlig lantfrukostbuffé.
Paketet inkluderar:
Övernattning, 3-rätters festmiddag med drink och kaffe samt stor lantfrukostbuffé
Pris, exempel för två personer i
Juniorsvit med massagebad och öppenspis 3320 kr

Nissan som flyter förbi hotellrummen.

Bilderna kommer från Hestravikens hemsida.

Måste skryta lite

Mitt lag i lördags vann Party. Vi spelade 2 gånger och mitt lag vann båda gångerna. Jag är en dålig förlorare så jag var faktiskt överlycklig i festens hetta när det stod klart att vi vunnit.

GodMorgon

Igår var jag jätte trött efter Lördagens fest. Så jag var inte på humor för att blogga. Låg och tittade på film i soffan och bara tog det lugnt Tills jag var tvungen att dra på mig kläderna och ut i kylan för att åka och jobba en stund. Segt men är man tvungen så är man. Inatt somnade jag 03.45. Typiskt då kan man inte sova när man väl vill sova. Men tur att jag har ett jobb som jag styr själv så jag kunde sova ut i morse. Underbart.

Lördagens fest blev jätte lyckad. Tack till alla som var här och uppvaktade mig med allt från choklad,blommor och vin. Nu ska jag dricka upp mitt is-te och piggna till sen är det dags att börja jobba lite.

lördag 15 november 2008

Äntligen Lördag och dags för min fest

Idag ska här bli fest äntligen. Roligt att få ställa till med en hej dundrade fest som ingen ska glömma i första taget hoppas jag. Vi ska spela ett brädspel som heter PARTY. Vi ska dela upp oss i två lag mitt lag som heter just Cissi och Jörgens lag. Party är ett roligt spel som passar bra att spela när det är fest. Olika aktiveter som ska utföras bla. rita, gester med gester, frågor, förklara ett ord. Sen framåt kvällskvisten blir det poker.

Jag bjuder på min goda smörgåstårta som jag gjorde igår.

Spelet. Kalas skoj.

Skriv ut