Vi åt fondue i lördags åh gud vad gott det var. Fondue är nog min favoriträtt det är så mysigt att sitta tillsammans och doppa kött och grönsaker i fonduegrytan. Till fonduen hade vi givetvis oxfilé som blir bäst och är godast att doppa i grytan. Tillbehör: Kryddsmör, 3 olika sorters såser bla tzatziki, chilisås var väldigt stark, och en sås med bla fårost som var väldigt god och bakpotatis. Grönsakerna till fonduen var paprika,gula och röda cocktailtomater, blomkål och broccoli för alla utom jag som inte tål blomkål och broccoli. Oxfilé, kryddsmör och såser är inköpta i saluhallen i Göteborg.
Igår åt jag och jörgen resterna från oxfilen, tillsammans med potatis i små kuber och stekt gul lök och resterna av tzatzikin. Var lika gott som i lördags med oxfile. Jag skulle vilja ha oxfile idag med hade inte varit helt fel. :)
Till förrätt hade vi färska räkor med aioli, chiliaioli som är min favorit och en baguette.
Kram
Fina servetter jag fick utav mamma.
Födelsedagspresent som jag fick av min lillebror och hans sambo.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar