Till förrätt hade vi färska räkor med aioli och chili aioli och grillade räkor.
Grillade räkor:
Det här behövs till 4 port:
2 vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
2 krm salt
4 msk olja
20 stora räkor
Ugn 200 grader
Gör så här:
1. Skala och hacka vitlöken. Blanda sambal oelek,salt, och olja. Vänd runt räkorna i blandningen och låt dem dra 1 timma.
2. Trä upp räkorna på spett och grilla i ca 5 min. Servera med bröd och aioli
Till varmrätt hade vi marinerad ryggbiff med klyftpotatis och grönsaker (grillad paprika och cocktailtomater)
Klyftpotatis parmesanost och pizzamix.
Klyfta potatisen och riv över parmesan och strö över pizzamix.
Till efterrätt blev Moussetårta med vit choklad och Kahlua köp tidningen och gör denna för den blev underbart god.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar