Så här gör jag mina vitlöksbröd;
1 bagutte
mjukt smör
vitlök
persilja
Gör så här;
Skär upp baguetten. Skala vitlöken och hacka persiljan grovt. Blanda smör,vitlök och persilja. Bre på smöret på bagutterna. Och skjuts in i ugnen på grill och högsta temperatur. Ta ut dom när dom blivit gyllenbruna. Och njut sen av ett ljuvlig vitlöksbröd.
Här ligger spetten och gottar till sig, tills det är dags att lägga dom på grillen. Jag blir hungrig av att bara se dom. Ska bli mumsigt om några timmar.
4 kommentarer:
mumsi :) här blev det tacopaj av resterna från tacoköttfärsen :) Nu mår jag ok igen det brukar bara hålla på i några timmar som tur är.. ska få göra en skiktröntgen och då hoppas jag dom hittar vad det är för fel är lite less på det här nu haft de sen midsommar.. ha en fin fin kväller :)
På fredagr äter man kyckling och sen har vi FREDAGSMYS. Det lät gott det där. (Vi åt oxå kyckling)Ha en skön kväll!Kram
Yakitori är så gott! =)
Jag gjorde pasta basta, det gick snabbt då jag var hungrig och middagen var sen!
Hoppas du har haft en fin kväll!
Kram
Jag är ju så svag för vitlöksbröd.. mumms som man kan kladda i gärna lite tzatsiki eller annan röra..mm ha en fin lördag
Skicka en kommentar