Gör så här:
1. Skär kycklingen i skinn - och benfria bitar. Sätt ris på kokning.
2. Fräs curryn på rätt svag värme i matfettet i en kastrull. Rör ut mjölet klimpfritt i curryfettet och vispa i buljongen, lite i taget.
3. Koka såsen några minuter. Rör ihop äggula och grädde och vispa ner i såsen, som nu inte får koka. Då skär den sig.
4. Blanda kycklingbitarna i den heta såsen och servera direkt med kokt ris och vitt lantbröd.
1. Skär kycklingen i skinn - och benfria bitar. Sätt ris på kokning.
2. Fräs curryn på rätt svag värme i matfettet i en kastrull. Rör ut mjölet klimpfritt i curryfettet och vispa i buljongen, lite i taget.
3. Koka såsen några minuter. Rör ihop äggula och grädde och vispa ner i såsen, som nu inte får koka. Då skär den sig.
4. Blanda kycklingbitarna i den heta såsen och servera direkt med kokt ris och vitt lantbröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar