onsdag 8 april 2009

Heta ägg

Ett recept som jag tänkte testa att göra på påskafton och ha på vår buffe. Kommer fler under dagen. Tyvärr kan jag inte ge er mina egna bilder eftersom jag inte gjort rätten ännu så ni får hålla er till goda med matmagasinets bild från senaste numret. Men hoppas ni kan hitta något som faller er i smaken ändå.

4 personer

4 hårdkokta ägg
25 g rumsvarmt smör
1 dl crème fraiche
ca 1 tsk sambal oelek
salt
cocktailtomater
persilja

Gör så här:
1. Skala och dela äggen. Separera gulorna från vitorna.
2. Blanda gulorna med smöret och crème fraichen. Rör ner sambal oelek och smaksätt med salt.
3. Spritsa eller klicka ner blandningen i vitorna och garnera med klyftade cocktailtomater och persiljekvistar.

1 kommentar:

Nakenhunden sa...

Tack!
Du har en mysig blogg du oxå! :)

Ja, det var kul att vinna dessa biljetter, känner ju inte direkt att jag ville betala egna så det var tur att jag vann!

Allt bra med dig annars?
Kramar

Skriv ut