Det här behövs till
4 port:
600 g räkor med skal
200 g färsk grön sparris
10 cm gurka
1 påse blandad sallat, 70 g
2 hårdkokta ägg
1 lime
200 g färsk grön sparris
10 cm gurka
1 påse blandad sallat, 70 g
2 hårdkokta ägg
1 lime
Dressing:
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad gräslök
25 g röd stenbitsrom
salt, peppar
Gör så här:
1. Skala räkorna. Bryt av nedersta delen på sparrisen och koka resten i saltat vatten i 3 minuter. Spola kall.
2. Strimla gurkan. Fördela sallat, sparris, räkor och gurka i portionsglas. Skala och dela äggen i klyftor och lägg i skålarna. Garnera med limeklyfta.
3. Blanda crème fraiche, gräslök och rom. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med lite bröd.
Smaklig måltid!
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad gräslök
25 g röd stenbitsrom
salt, peppar
Gör så här:
1. Skala räkorna. Bryt av nedersta delen på sparrisen och koka resten i saltat vatten i 3 minuter. Spola kall.
2. Strimla gurkan. Fördela sallat, sparris, räkor och gurka i portionsglas. Skala och dela äggen i klyftor och lägg i skålarna. Garnera med limeklyfta.
3. Blanda crème fraiche, gräslök och rom. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med lite bröd.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar