4 portioner
Ingredienser:
1 baguett
1 msk Dansukker Ljus Sirap
6 tomater
2 msk olja
2 vitlöksklyftor
färsk basilika
100 g riven mozzarellaostsalt, peppar
Gör så här:
1 baguett
1 msk Dansukker Ljus Sirap
6 tomater
2 msk olja
2 vitlöksklyftor
färsk basilika
100 g riven mozzarellaostsalt, peppar
Gör så här:
Skölj tomaterna och skär dem i tärningar. Blanda tomater, olja, sirap, vitlök hackad basilika, salt och peppar i en skål och låt stå i 1/2 timme. Skär åtta skivor av baguetten på skrå, Pressa ut lite vätska från fyllningen och fördela den på brödet. Riv mozzarellan och lägg på fyllningen. Baka i 200° tills osten är gyllenbrun, 5-10 minuter. Servera tomatbruschettan genast
Tomatbruchetta till höger på tallriken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar