Ingredienser:
4 port
4 port
400 g nötfärs, 10% fett
1 gul lök
smör
1 dl vatten
2 – 3 msk röd tandoori currypasta
2 dl Arla Köket matyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 krm salt
100 g nachochips
1 banan
2 dl torkad frukt, t ex aprikoser, russin
1 dl Arla Köket riven ost, gratäng
Gör så här:
Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek under omrörning. Tillsätt vatten, tandooripasta och halva mängden yoghurt. Låt det koka ihop ca 5 min. Smaksätt ev med salt. Blanda resten av yoghurten med vitlök och salt i en skål. Värm chipsen i mikrovågsugn. Skala och skiva bananen. Lägg frukt och ost i skålar.
Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek under omrörning. Tillsätt vatten, tandooripasta och halva mängden yoghurt. Låt det koka ihop ca 5 min. Smaksätt ev med salt. Blanda resten av yoghurten med vitlök och salt i en skål. Värm chipsen i mikrovågsugn. Skala och skiva bananen. Lägg frukt och ost i skålar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar