onsdag 7 januari 2009

Pasta Carbonara

Nu ska jag ta och slänga ihop en pasta Carbonara. Denna rätt är enkel att göra och innehåller väldigt billiga råvaror för den med liten plånbok. Så här gör jag min Carbonara.

Ingredienser:
2 personer

Spagetti
3 dl grädde
2 pkt bacontärningar
1 st stor gul lök
3 dl parmesanost
2 st ägg
Svartpeppar

Gör så här
1. Skala och hacka löken, svetta av löken.
2. Stek bacontärningarna.
3. Knäck äggen och separarera gulorna.
4. Vispa äggulor, grädde och det mesta av parmesanen.
5. Rör ner bacontärningarna och löken i äggblandningen häll den över den kokta pastan och rör kraftigt till en rämig konsistens.
6. Strö över parmesanost och svartpeppar
7.Servera

Tips:

Snåla inte med parmesan och svartpeppar utan strö över rejält.

Inga kommentarer:

Skriv ut