Ett super gott recept som läggs på en baguetteskiva. Kan ätas som förrätt eller varför inte ett mingel tilltugg till champagnen.
Ingredienser:
100 g riven riven prästost
75 g skållad mandel
1 halv vitlöksklyfta
2 dl olivolja
1 dl persilja
Gör så här:
Skålla mandeln och rosta den i en stekpanna.
Mixa mandel, persilja och vitlök.
Häll i olivoljan i en tunn stråle så det inte skär sig.
Sist men inte minst häll i osten och mixa igen.
Och nu är det dags att skära upp baguetten och servera med preston.
Ät och njut!
2 kommentarer:
Oj så gott det där lät. Jag har prästost hemma. Kanska jag ska testa det där
Kram och tack för tipset
Hallåsan :) Lät väldigt gott det där :) det receptet spar jag på så man kan prova :) Möss är jättesöta , men inte i min bil :) ha en go kväll
Kram lena
Skicka en kommentar