tisdag 25 oktober 2011

Pokerkväll

Vi satt här jag och min man och konstaterade att det inte fanns något roligt på TV. Började spela lite poker på nätet istället en skön avkoppling efter en lång dag ute i kylan har varit ute och kollat efter julklappar. Nu när jag satt här och funderade på julklappar och poker slog det mig kanske ska ta och köpa ett pokerset till min man i julklapp så kan vi alltid spela live med varandra fast det är roligare när man är ett gäng. Får bjuda över våra kompisar på en pokerkväll i januari. Nån som vill komma? J Jag ska väl inte säga att vi är några experter men vi gillar att spela för småsummor ibland.  Skulle aldrig spela utan pengar blir alldeles för trist i längden och man lägger ingen energi i pokerspelandet då. Gillar också att spela live det är väldigt skoj men det händer mer sällan nu för tiden och då blir det någon pokersajt på nätet istället. Brukar ha tur när jag spelar Live går alltid hem med extra pengar i plånboken och det känns kanonbra. Nu kommer min man så nu ska vi fortsätta at spela nät poker. Önska oss lycka till!

Drömhem & Trädgård Stor Julspecial!

Nu ska jag ta och bege mig ut i solskenet ska ta en sväng ner till ica ska se om tidningen Drömhem & trädgård Julspecial har kommit in till min icabutik. Hoppas hoppas för vill bläddra och drömma mig bort lite till jul :)

måndag 24 oktober 2011

Trance Dance video

Jag älskade denna låten i min ungdom och den är lika bra än idag. Lyssna och avgör själva visst är den bra :)


lördag 22 oktober 2011

Spelat lite

Finns det något bättre än att i höstrusket göra lite god mat, ta fram en flaska vin och sedan sätta sig och titta på en spännande match helst med mitt favoritlag Arsenal. Ännu mer spännande blir det om man har spelat på matchen. Jag brukar mest spela singelspel. Spelar man en trippel så nog går två matcher rätt men inte den sista.  Jag och min man har konto hos två spelbolag så vi tittar alltid vilket av bolaget som ger bäst odds, det kan skilja ganska mycket ibland faktiskt. Vi har den sista tiden haft lite flyt och lyckats pricka in ett par matcher vilket självfallet är roligt.  Jag lyckades bland annat pricka in att Arsenal skulle vinna förra lördagen vilket dem självklart gjorde. Vi har tänk att köpa något roligt för pengarna till jul eller kanske göra en resa.  Idag är det många spännande matcher så det blir nog att vi spelar på någon av dem och förhoppningsvis utökar vi kassan lite.

torsdag 20 oktober 2011

Ljuslykta tillverkad av en petflaska

Gör en lykta av en urdrucken petflaska. Kolla in videon.

onsdag 19 oktober 2011

Häxhatt

Oj då häxornas hattar är på vift. Jätte fina häxhattar att göra själv hittar du hos kaboose.

tisdag 18 oktober 2011

Läskiga godispåsar

Mer halloween pyssel. Så varför inte göra en läskig påse att samla godis i. Eller köp hem hem lite läskiga löständer, dödskallar och slemmiga ormar och ha en läskig godispåse när du kollar på en skräckis på TV. Så gör dig en monsterpåse du med.  Behövs inte så mycket bara några gamla tidningar och bruna små papperspåsar.


Klistra fast ögon, mun och näsa från olika ansiktsbilder och du får en läskigt rolig collagepåse! Pyssler kommer från associated content.

måndag 17 oktober 2011

Har vunnit

Jag spelade bingolotto för några helger sen men tycker det blir allt för segt. Är för dåligt med vinster och bara en massa annat som man inte själv kan va med i och det är lite tråkigt tycker jag. Så nu har jag spelat lite på nätet i stället tycker det är roligare, är inte en massa annat tjafs och en massa andra spel. Utan när man spelar bingo på nätet kan man faktiskt vinna lite pengar. Jag har haft lite tur den senaste tiden och vunnit ihop lite pengar som jag stoppat undan till att göra något roligt med min man i  December. Roligt och känna att man faktiskt lyckats vinna ihop en summa och göra något skoj för det. Så nu kollar jag runt lite på vad vi kan hitta på ska bli jätte skoj. Så bingo är en skön avkoppling efter en lång höstdag med regn och rusk.

Halloweenpumpor

Halloween jag är inte så förtjust i att fira  med en massa läskiga saker men hos Marta Stewart hittade jag jätte söta pumpor att göra själv så dessa kan jag tänka mig att göra och sätta ett ljus i. Det kallar jag myspys inga hemska spöken, djävular och otäcka pumpor här inte. Här kör vi den söta stilen. Kolla in Marta Stewart för mallar. Kolla också in här så hitta du ännu fler pumpor och mallar. Dök in några läskiga pumpor sista bilden om någon gillar det. BOO!




fredag 7 oktober 2011

Touch screen-vante!

Gekås har fått in Touch screen-vante! Kan detta verkligen fungera? Kolla in Ullaredsbloggen.

Alla som har en mobil med touch screen vet hur det är - varje skickat sms under vinterhalvåret resulterar i stelfrusna fingrar. Men misströsta inte, för vi har fått in en specialvante som funkar att manövrera touch screen-mobiler med!

Det är en klassisk, magisk vante men det speciella ytskiktet på fingertopparna gör att mobilknappandet går som en dans. Touch screen-vanten hittar du på vår damavdelning!



torsdag 6 oktober 2011

Längtar tills på söndag

På söndag fyller jag år och då ska min man fira mig med pompa och ståt. Vi ska bla äta middag ute på en Libanesisk restaurang. Ska bli väldigt roligt var ett tag sedan nu vi var när ute och åt tillsammans och unnade hos lite lyx. Men nu har jag beställt en middag av min man på min födelsedag.

tisdag 4 oktober 2011

Kanelbullensdag






Idag är det kanelbullensdag så jag sitter här nu och smaskar i mig en god kanelbulle :) Mums mums vad gott det är ;)

Skriv ut