Var sugen på att göra äggröra igår kvälls men var för lat hihi. Så fick bli dagens lunch istället idag. Jag hade i den indiska kryddan garam masala i för att ge den en liten extra tjuts för att smaklökarna skulle tjoa hihi och det gjorde dom det var väldigt gött i äggröran.
Ser lite anskrämlig ut men smakade bättre än hur den ser ut ;-)
Antal portioner: 4
Ingredienser:
4 st ägg
1 tsk garam masala
salt och peppar
0.5 dl grädde
1 msk smör
Gör så här:
Vispa ihop äggen och krydda med garam masala, salt och peppar.
Smält matfettet i en teflonbelagd stekpanna. Rör ner äggen med en träslev. Rör försiktigt i botten av stekpannan tills äggen blir krämiga.
Rör ner grädden och servera genast. Jag serverade med lite stekt bacon och en knäckebrödsskiva till, var gott till.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar