tisdag 6 november 2012

Julklappstipps

Inte långt kvar nu tills tomten knackar på dörren med alla julklappar som ska läggas under granen. Vill bara tipsa om ett julklappstips. Så varför inte slå på stort och kolla in yourmurano som säljer fina murano glas bla. skulpurer i djur, glas skålar, vaser, speglar. Företaget har sina rötter i Venedig.

Jag tyckte dessa vaser nedan var väldigt fina som ska föreställa droppar. Perfekt för till exempel en röd ros som du får av någon du tycker mycket om. Jag brukar alltid få tre rosor av min älskling på alla hjärtans dag och när jag fyller år. Men ibland har det hänt att man bara fått en ros och då vore denna droppformade vasen perfekt.



GOCCE WATER SERIES

fredag 2 november 2012

Har du börjat fundera på julklappar?

Jag älskar att köpa julklappar och ännu mera att planera vad jag ska köpa till nära och kära. Började så smått redan i augusti att börja skriva upp i ett excelblad vad jag skulle köpa till dom som betyder så mycket för mig. Men tyvärr kan jag inte dela med mig då vederbörande kan läsa min blogg.

Ett bra julkappstips är alltid att fylla en korg med lite god mat både köpt och hemmagjord det uppskattas alltid. Lägg även i en flaska gott vin och något annat som en liten gåva beroende vad personen har för intressen. Är sådant jag alltid tar till när jag inte vet vad jag ska köpa till någon går alltid hem i både snö och slask.



Jag har precis varit inne på julklappstips och hittade flera julklappar jag skulle kunna köpa till mina nära och kära. Har du beslutsångest och inte vet vad du ska köpa till någon go vän eller släkting kolla då in den sidan kanske du hittar precis det där som du har sökt.








Bilder från julklappstips!



Skriv ut