tisdag 31 juli 2012

Skogen anfaller...

Sitter ute i skogen bland tallar, granar och kryp :P
Hatar myggor, insekter, getingar och bromsar aj aj dom bara anfaller mig och ingen annan :-( dom liksom dras till mig varför det? Nån som kan svara på det :-O?

lördag 21 juli 2012

Rabatter gillar jag


Jag älskar rabattkoder, kampanjer och tävlingar. Allt som är gratis är bäst men vem tycker inte det? Jag har nu gått på semester och vad passar inte bättre då än att få lite gratis är ju så mycket utgifter som flyger iväg just under semesterperioden. Så jag hittade in till en bra hemsida nämligen rabattkod som jag tycker är väldigt bra inom kläder, hälsa och skönhet. Så behöver du nya kläder eller vill du sälja ditt guld, just nu finns det rabatter på de mesta inom kläder, hälsa och skönhet som sagt va. Kolla in rabattkoder redan idag du med jag tror inte du blir besviken.

Funderar om jag skulle ta och utnyttja en av kampanjerna hos bubbleroom som har rea upp till 30% om du andvänder rabattkoden som finns. Man blir verkligen glad av sidan må jag säga för jag tycker designen var väldigt inbjudande.

Nu ska jag ta och gå ut på balkongen och dricka upp min cappuccino och njuta av semestern.


Bubbleroom Hedbergs guldYves rocher

onsdag 4 juli 2012

Min gröna oas


Min gröna oas

Har planterat och fixat och donat ute på balkongen och så här fint har det blivit nu. Är riktigt nöjd men ska köpa in en balkonglåda till och lite blommor och kryddor så ska bli helt underbart med semester sen och bara sitta ute på balkongen och njuta av en kall mojito med kryddan mynta från stora krukan som jag planterat hoppas nu bara den växer till sig lite för den behöver verkligen växa till sig för nu är den för ynklig.


 Här har jag odlat röd chili och röd paprika som vaktas av Skuttan.

Blommorna som pryder sin plats och lite kryddor bla: Rosmarin, Mynta, Lagerblad och Oregano. Dom ska jag ut och plantera nu. Kolla in kryddkrukorna med en kryddsax som jag hittade på Hornbach smart att alltid ha en sax till hands när man ska klippa lite kryddor till maten eller sommar drinken.


 Vattenkannan fann jag på blomsterlandet perfekt för en balkong då man hänger den på balkongräcket och så ger det lite färg en skön detalj helt enkelt.

 Åter blommor ;-)

 Mera mynta går åt lite granna till Mojiton "Slurp"

 Här har det börjat komma paprika som ska bli röda så småningom. 

Min tomatplanta har också börja få lite härliga gröna tomater ska bli gott att gå ut och plocka lite röda små tomater sen "mums"

Skriv ut