måndag 28 november 2011

Lisebergs julmarknad

I fredags var jag på Lisebergs julmarknad och gick en sväng. Var super mysigt med alla ljusen. Köpte med mig lite lapplänskt tunnbröd, nubbekorvar och kanderande cashewnötter med socker och vanilj var inte alls dumma. Ska jag köpa nästa gång ocskå när jag och min man ska ta en tur till Liseberg.


Glöm inte att tävla om julboken här.
Glöm heller inte att kalasmums lottar ut receptboken mina bästa julrecept här.

Tävla om boken!

torsdag 24 november 2011

Årets julvärd blev

Vem ska få tända det årliga ljuset i tvstudion i år då på julafton? Jo ingen mindre än tralla lala lala det blev Kalle Moraeus. Ja kan nog bli bra han är en go liten speleman som jag tror kan bli väldigt bra som julvärd. En go prick :)

måndag 21 november 2011

Ljusstake från min snälla man...

I söndags när jag kom hem från jobbet hade min underbara man varit på Cervera och köpt en adventsljusstake åt mig som jag länge velat ha. Så min söndag blev kanon, blev så glad tack snälla älsklingen min. Ska pryda julbordet på julafton och lillejul som är dan förre dopparedan :)

Tävling

Jag tävlar hos Gotterian du har chansen att vinna en Ipad. Vore inte helt fel att vinna nu i juletid va så du kan sitta och blogga framför TV:n och njuta av en varm kopp choklad och en god kaka :)

lördag 19 november 2011

Baka baka liten kaka

Idag blir det att baka pepparkakor, lussekatter och vörtbröd. Och så ska vi göra köttbullar med julmust i som ska avnjutas till middag idag resten som blir över fryses in och sparas i frysen till julafton :)

Skriv ut