torsdag 28 april 2011

Bröllops kläder?

Det är svårt att hitta nåt jag vill ha på mig på ett bröllop i Juni. Men får nog bli en klänning från Gant som jag sett inne på NK ;) Men skulle vilja ha ett par tunna leggings under med i färgerna som klänningen går i men det var svårt att hitta. Kan ju bli kallt med bara ben för lilla mig som är så frösen av mig Brrrr. Vill även ha en orange liten tunn jacka som matchar bra till klänningen :)

onsdag 27 april 2011

Värme underbara värme

Nu kom värmen till mig på kvällskröken. Härligt härligt...

Vinn 25.000 kr att shoppa för!


Playman.se

Kollar efter resor

Vart ska man åka i sommar tro? Jag kollar runt på Internet. Funderar på Prag, Italien eller Kroatien. Det är inte lätt det här. Var i Prag för några år sen och förälskade mig i denna romantiska staden. Italien är ju bara Italien man får aldrig nog av detta land. Där trivs jag som fisken i vattnet. Kroatien har jag och min man pratat om ett tag nu ska ju vara så vackert sägs det. Kanske man ska åka till något ställe där man aldrig varit förut? Bra fråga det där! Ska nu kolla vidare tänkte besöka lite olika resebyråer och se vad dom har att erbjuda. Åter kommer ;) Föresten skulle ju gärna vilja besöka Grekland och Spanien med. Undra om det är dit jag ska? Tja det är bara att kolla runt och så får vi se vad det blir.

Club4Beauty.se


LyckoBingo.com

tisdag 26 april 2011

Fler bilder från balkongen

Mitt citronträd med en citron på hihi  ;)

Heja Umeå IK

Kollar på damallsvenskan det är Kopparberg/Göteborg mot Umeå IK. Så in med bollen nu Umeå så blir min kväll fulländad.

Måste vattna

Jag måste vattna mina kryddor och grönsaker på baklongen NU! Jag var i lördags på Hornbach och köpte en tomatplanta, chiliplanta, paprikaplanta och så köpte jag vitlök ska bli intressant hur det går. Har aldrig odlat vitlök tidigare så det ska bli roligt och se om det blir några vitlökar. Vore ju gott eller hur? Ja absolut!

Ja just det jag köpte ett citronträd med. Ger verkligen en färgklick på balkongen fast det bara är en citron på trädet ännu ;).

Baklong mys

Sitter ute på balkongen och äter lunch och och bara mår så gott i varmen. Mums med pasta och köttbullar i tomatsås. Var så hungrig nu må ni tro så jag ska fortsätta att äta nu. Vi hörs.

Blogg blogg

25a0f3fd3f3f8e0dea1ca7d6926c99f9.png
Jaha då ska vi se vad vi skriva idag då? Kan ju börja att säga hej till er alla och hoppas ni haft en dunder skön påsk, för det har i alla fall jag haft ätit och druckit så jag spricker hihi... Är stor som en ballong borde sticka håll på den "Ah" "ah" "plash" "plosh" "flash"

söndag 24 april 2011

Arsenal väntan...

MySpace Graphics

Sitter ute på balkongen och väntar på att Arsenal ska börja spela snart. Go Gunners! Gör många mål idag och vinn för sjuttons gubbar... Heja heja!!!

Vår mys på balkongen

Sitter ute på balkongen och njuter av en kall öl "slurp" "slurp vad den slinker ner fort...

0aa_899_heineken_keg_draft_beer.gif

Sol sol sol och mera sol

Japp det är så härligt med all denna sol i stora lass lass lass. Jag bara njuter och av solen och umgås med min älskling kan inte bli mycket bättre än så eller hur? Vår vår vår du är bäst!!!

spring-graphics.jpg

lördag 23 april 2011

Påskbuffe och sol



Nu har jag ätit påskbuffe så jag är alldeles proppmätt. Och så har jag suttit ute på balkongen denna varma påskafton och njutit av en kall och go öl. Glad påsk på er alla...

torsdag 21 april 2011

Köpa plantor idag

Japp idag kommer svärmor och svärfar på besök vi ska åka till Hornbach och köpa in plantor och blomgjord som ska planteras på balkongen. Kanske det blir något annat fint också till balkongen. Måste ju piffas upp nu för nu är ju solen där.

Morrn Morrn

GodMorgon då var det tjärtordagen. Så idag börjar alltså påsken och ledigheten.

Collections - Blogcollections

onsdag 20 april 2011

Soffan är nu bänkad...

Nu är det dags att sitta på helspänn i TV- soffan igen och heja fram sitt lag i fotboll. Nervöst och nervpirrande är det minsann. Men idag ska vi slå tottehamn borta så är det bara vi måste. För igår vann Gais och då var min man glad och idag ska jag bli det hoppas jag.

GO GUNNERS...  


Idag ska jag också inviga mitt öl glas med Arsenal tryck. Kanske det kan ge oss lite tur;)eller vad tror ni? Jag hoppas på det i alla fall.  ;) 

Grava lax och inköp av Påsköl

Nu är jag hemma efter en tur i stan i det fina vädret. Köpte färsk lax, lyxräkröra, hovmästarsås och romsås för presentkortet. Så ikväll ska här gravas lax som ska ligga tills på påskafton då den ska slukas med lite annat smått och gott Gott gott med påskmat idag köpte jag även några påsköl till påskbuffen. Hör ju liksom till att ha några påsköl i kylen och plocka fram till buffen, eller?



Dessa två påsköl köpte jag!

Coffee Banana Shake

På långfredagen har jag tänkt att göra lite brunch här hemma. Tänkte bla göra denna coffee Banan Shake som jag hittade hos dansukker. Här hittar ni även andra Smoothies och milkshakes.







4 glas
Ingredienser:
1 mogen banan
3 dl starkt, kallt kaffe
3 dl kall mjölk
1 msk Dansukker Florsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
1/2 dl grädde

Mosa bananen i litet av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, florsockret och kaffet och vispa med elvisp tills det är ett pösigt skum. Häll upp i glas. Vispa grädden och vaniljsockret fast och lägg en klick i varje glas.

Grillning???

Igår köpte jag en elgrill på elgiganten en OBH Nordica. Så på långfredagen ska vi grilla jag och min om vädret är tillräckligt skönt. Vill inte grilla om det är kallt och ruggigt som idag. Fram med solen nu till påsk för då ska vi sitta ute må ni tro.

Saluhallen

Ska snart åka in till stan och besöka saluhallen. Ska köpa in lite färsk lax, varmrökt och nån god röra till påskbordet. Har ett presentkort där som min man fick i julklapp som ska utnyttjas

tisdag 19 april 2011

Lila Blomkruka

Idag har jag varit på Jysk och köpt in en lila blomkruka. Titta själva, fin va? Det tycker i alla fall jag så de så.




Jills laxmoussetoast

Kommer också från ica.Jills laxmoussetoast

Ingredienser:

200 g gravad lax
250 g kesella/kvarg
2 tsk färskpressad citronjuice
1 liten skalad och finhacka rödlök
salt
peppar
rostat bröd

GARNERING
dill
en klick rom av valfri sort

Gör så här:
1. Skiva laxen och mixa i matberedaren till ett fint hack.
2. Blanda i kesella, färskpressad citronjuice samt skalad och finhacka rödlök. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera på rostat bröd. Garnera med dill och ev en klick rom av valfri sort.

Romsås

Romröra

Hittade ett recept på icashemsida som jag ska göra till påskafton till min gravade lax.
Ingredienser:
1 burk kesella/kvarg (2 1/2 dl, 10%)
1 dl lättcrème fraiche
1/2 dl hackad gräslök
100 g stenbitsrom

Gör så här:

DAGEN FÖRE FESTEN: Blanda kesella, crème fraiche och gräslök. Vänd försiktigt ner rommen. Ställ kallt.

30 MINUTER FÖRE SERVERING: Lägg upp romröran i ett par skålar. Ta fram en i taget.

Balkong shopping

7071189118124
Idag ska jag åka till Ica maxi och kolla på en elgrill till balkongen som jag såg i ett reklamblad vi fick igår. Så i påskhelgen sen blir det till att grilla någon kväll om jag köper den förstås.

Påskpyntat

Nu har jag påskpyntat här i lägenheten.

 

God Morgon


Solen skiner kan inte bli en mycket bättre morgon.

söndag 17 april 2011

Arsenal match idag

Snart är det mitt lag och min mans lag som spelar mot varandra Arsenal-Liverpool. Kan bara hoppas vi vinner så jag slipper att skämmas och gubben är nöjd. Är ju lite roligt att reta honom om vi vinner hihi haha. Så Go Gunners!!

Hornbach

I nästa vecka när jag får lön ska jag åka till Hornbach och shoppa loss lite till balkongen som jag sen ska plantera. Ska även kolla ut spaje som ska köpas in när min mor och far kommer till Göteborg med sin stora bil så man får hem det med  :) Ska bli så mysigt och varmt på balkongen sen när allt är klart och på plats. Längtar längtar så tills allt är fixat och klart.

Härligt väder vi har idag...

Idag skiner solen och jag måste iväg till jobbet för att jobba 2 timmar men sen ska jag sätta mig ute på balkongen och njuta av solstrålarna se ni  :). Ska bli härligt det... Hm Hm...

lördag 16 april 2011

Min biffstroganoff

Idag blir det biffstroganoff hos oss.

500 g strimlad biff
1 gul lök
2 msk tomatpure
2 dl creme fraiche
Citronsaft efter tycke och smak
salt och svartpeppar

Gör så här:
1. Fräs köttet i lite smör tills det fått färg.
2. Skala och hacka löken och låt den fräsa med kötttet.
3. Blanda i tomatpure,citron salt och peppar.
4. Blanda i creme fariche och rör om.
5. Servera med ris

Gais



Ska snart kolla på fotboll min mans lag spelar idag nämligen Gais. Så heja Gais så blir min man på gott humör idag. Bild lånad från Gais.

Sooooool

Idag skiner solen kanske är så man kan sitta ute på balkongen t.o.m. och ta sig en kall öl.

fredag 15 april 2011

Påsk godis

Imorgon ska jag baka lite påskgodis tänkte jag. Hittade några recept i mina nya mattidningar jag köpt med bla. påskrecept. Hann inte baka något förra året och det brukar jag alltid göra. Vi flyttade ju hela December så julen blev lite rubbad förra året. Så tänkte jga kunde ta igen det nu i påsk istället  :)


Olearys

Ska åka in till stan och träffa gubben på Olearys. Han ville bjuda frugan på en kall och go öl. Och det tackar jag inte nej till precis.

Fontän på balkongen


Bild lånad från balkongshoppen.

Fortsätter mitt leta idéer till min balkong. Hade det inte varit för mysigt med ett porlande ljud på balkongen? Det är ju så rogivande. Kanske man ska fixa till en lite fontän... Något i stil med bilden som ovan.

Trätrall eller konstgräs???

Igår bloggade jag om mina idéer till min balkong. Trätrall eller konstgräs? Det blir nog trätrall känns som om det blir lite varmare på något sätt. Konstgräs kan nog bli lätt smutsigt har jag en känsla av.

Äntligen fredag igen hipp hipp hurra...

Idag ska jag in och äta lunch med en väninna. Blir nog att ta oss en god mumsbit nånstans på linnegatan. Önskar det kunde va lite finare väder bara, solen har det svårt idag att hitta fram.

torsdag 14 april 2011

Balkongbilder

Lite bilder på hur jag kan få till det. det är bara fantasin som ska välla ut nu. Bilderna hittade jag på en blogg nämligen balkongbloggen.

Växthus för min balkong


Detta växthuset ska jag köpa in med och placera ut på min balkong och ha tomater,chili, paprika och ev lite kryddor i med. Finns hos Clas Olson.

Dekorsten

Kanske man kan göra nåt mysigt i ett litet hörna med lite dekorsten? Det skulle ju bli så fint. Japp får ta och fundera på detta. Men inget är omöjligt. Får se bara så inte stenarna ramlar ner i huvudet på mina grannar :P







 

Skriv ut