fredag 30 oktober 2009

Baka en liten kaka

Äntligen är fredag och dags för en himla massa mys och bus med min älskling. Idag slutade min man klockan 13.45. Så nu har vi ätit en rejäl portion pasta carbonara. Så nu ska jag ta och gå ut i köket igen och baka lite. Det blir bla chokladbröd och julgodis som ska slängas ihop. Mmm vad gott det vattnas redan i munnen. Sugen på julgodis;) Gott att ha till myskvällen framför TV:n lite senare ikväll.



natti natti

Pga min rethosta har jag kommit in i en konstig dygnrytm. Är uppe länge sover ut länge. Så jag är fortfarande uppe och just nu kollar jag på klassikern tillbaka till framtiden 1. Den är bara så bra. Jag var så kär i Michael J Fox när jag var yngre. Okej jag ska erkänna han ser jäkligt bra ut. Söt söt kille;)

Godnatt kära vänner!


Good Night

torsdag 29 oktober 2009

Hej på er!

Jag har varit inne i stan för att hitta lite julklappar till mina nära och kära. Men jag hittade bara en massa saker jag ville ha. Det var lite irriterande. Men va då jag kan ju alltid önska mig en massa själv hihi. Hittade bla en jätte söt kakburk på Åhlens.

onsdag 28 oktober 2009

Fotbollskväll på Olearys

Sitter nu på Olearys och kollar på fotboll. Mitt lag leder med 2-1 hihi. Jörgen tror och tror att hans lag ska göra mål men det ska dom inte. Istället är det Arsenal som ska göra ett mål till haha. Där var det nära för Jörgens lag men inget mål hihi. Heja heja Arsenal. Detta ska vi ro hem. :)


Tomteverkstaden är i full gång


Jag sitter och målar snögubbar och tomtar till jul. Och så målas det en liten gunghäst. Kul att ha lite hemma som man kan sätta sig och pyssla med när man har tråkigt. Men nu ska jag fortsätta med mitt målande.

Tjenixen!

Vad är det för dag egentligen? Det borde väl va onsdag va? Det känns som om det vore torsdag. Lite förvirrad eller vad då. Nog pratat om veckodagarna.


Ikväll blir det fotboll för hela slanten. För ikväll spelar Arsenal-Liverpool. Jag håller på Arsenal och min man håller på Liverpool. Så vi får väl se vem som åker hem och super glad. Håll tummarna för att det är mitt lag. Lite familje fejd! :)




Glitterfy.com - Glitter Graphics

tisdag 27 oktober 2009

Jag är utmanad

Det är ju alla helgons dag på lördag, så här kommer en liten utmaning!
Allhelgona utmaning! Utmanad har jag blivit av tweety.

Här är frågorna och mina svar.

1. Vad betyder allhelgona för dig? Svar: Jag brukar inte göra något speciellt denna helg. Lite ledigt är ju alltid gött och så blir det väl lite god mat och dryck och en massa mys min min underbara man.


2.Hur firar ni allhelgona i din familj? Svar: Som sagt inget speciellt. Som andra helger helt enkelt.

3. Föredrar du allhelgona eller Halloween? Svar: Allahelgona

4. Om man kommer på allhelgonafest hos dig, vad blir man bjuden på då? Svar: Ja vad skulle det bli? Tror jag skulle göra en super god skaldjurssoppa och en min favorit pastarätt med parmaskinka, zuccini och parmesanost och så en god efterrätt.

5. Hur ser fredagsmyset ut hemma hos er? Svar: Lite god mat och vin eller fredagsöl. Och så brukar jag och min man kolla på TV tillsammans.

6. Vad äter du helst en ruggig höstdag? Svar: Bra fråga! Något smarrigt och gott. Och varmt måste det va.

7. Dina bästa tips för att göra vardagen lite festligare? Svar: Försöker göra lite god och lyxigare mat även i vardagen. Det kan behövas speciellt nu när det är så trist ute.

8. Vad har du alltid i ditt kylskåp? Svar: Smör,chilisås och andra produkter som är bra att ha. Hihi


Jag utmanar: Okej det är nu när frågorna är svarade på som jag ska utmana ett rejält gäng bloggar. Men jag ger er alla en chans att känna er utmanade. Släng gärna in en kommentar om du har gjort utmaningen kan va kul och se vad du svarat.

Ny tidning ute nu

Hittade inga julklappar men jag hittade en tidning nere på ica som fort som ögat raskt dök ner i min matkorg. Det är hemtrevligt som ger ut en tidning till julens alla helger. Så köp den idag den heter hemtrevligt hembakat. Jag har själv inte bläddrat i den ännu men tänkte ta och gå ut till soffan nu och slänga upp benen och sväpa min gosiga pläd om mig, för här är så ruggigt inne. Man skulle ha en kamin så man kunde slänga ihop en varm brasa. Ja ja jag får nöja mig med min pläd.
Kunde ju stäng av blixten ser jag men ni får stå ut med bilden ändå pga att batteriet dog i kameran.

Julklappshandel





Hej hej hemskt mycket hej!

Idag tänkte jag faktiskt åka in till stan och kolla i affärer. Kände lite för att köpa lite julklappar. Lika bra att vara ute i god tid så man slipper stress. Så nu ska jag bara dricka upp mitt is-te sen bär det av ut i kylan. Ska förbi jobbet först en liten sväng sen bär det av in mot affärerna för lite shopping. Hej då och ha en bra dag alla mina vänner där ute.

måndag 26 oktober 2009

Chokladbröd

Igår bakade jag klassikern chokladbröd. Är ett måste på mitt fikabord på julafton.
Möra kakor med god chokladsmak. Alltid lika uppskattade.
70 st

Ingredienser:
250 g smör
3 dl florsocker
5 dl vetemjöl
0,75 dl kakao
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

Pensling
1 st ägg

Garnering
1 dl pärlsocker

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 175°. Blanda samman smör och florsocker. Tillsätt resten av ingredienserna. Blanda till en smidig deg. Dela degen i 6 bitar. Forma bitarna till rullar. Lägg rullarna på plåtar med bakplåtspapper. Platta till rullarna.
2. Pensla rullarna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
3. Grädda mitt i ugnen 15 min. Skär dem när de fortfarande är varma i ca 2 cm breda, lite sneda, bitar.

Måndag

Då var det måndag igen då. Inatt har jag sovit väldigt dåligt så jag är en anings trött. Kakorna blev jätte smarriga som jag gjorde igår.

Funderar på vad man ska slänga ihop för mat idag då. Tacos kanske. Det går fort iallafall. Orkar inte göra så mycket just nu pga sömnproblemen.


söndag 25 oktober 2009

Hallå där! Det är en regnig söndag vi har idag. Jag och Jörgen ska strax åka in till Olearys och träffa en kompis och så måste vi äta en bit mat också, vi gör det enkelt för oss idag och äter ute.

Sen ska vi hem och baka lite jag och min älskling. Tänkte vi skulle baka kolasnittar, chokladbröd och kanelrulltårta med citronkräm. Tänkte faktiskt redan nu börja julbaka lite inför min favorit högtid. Man måste ju vara ute i god tid så man slipper stressa sen. Vad klok jag är:)

Nu ska jag snart ge mig av in mot Olearys.

fredag 23 oktober 2009

Vad är han?

Sitter här i soffan med min lilla bloggdator och hoppas att min leverans ska komma snart så jag får hoppa in ta en varm och skön dusch. När man ska iväg eller ska göra något då är postkillen alltid sen men när man inte har något på schemat ja då kommer han tidigt. Vad kan det bero på. Retas han med mig den lilla lurifaxen? Nu hör jag honom i trappan. Kommer strax. När man skriver honom killen så kommer han. Tja nu kan jag skutta in i min varma dusch då.

Blir lämnad ensam kvar

Godagens äntligen fredag igen. Härligt som bara den. Vad kan vara bättre än att få mysa med min underbara man i helgen? Inget så klart. Ikväll skulle jag och min man gått på fotboll men eftersom jag varit sjuk så vill jag inte stå ute i kylan 2 timmar. Så han ska gå med sin bror istället. Tråkigt att inte kunna hänga på men sånt är livet. Det är Gais-Malmö som spelar. Det är gratis att gå in om man hämtat biljetter tidigare. Så det blir nog fullsatt som omväxling hihi.

Själv får jag ta och jobba ifatt mig lite istället pga av att jag varit sjuk. Men ev ska Jörgen och hans bror ta en öl efteråt och då ska jag hänga på. För då är man ju inomhus nästan hela tiden förutom när man går från hemmet till bussen och sen till puben. Men det är ju ingen längre stund man är ute.



torsdag 22 oktober 2009

Halloween tips

Nästa lördag är det allhelgonafton eller halloween som nu funnits i några år i Sverige.

Trick or treat! Bus eller godis! Halloween kan bli en riktigt rolig och lönsam dag för en läskig liten häxa eller ruskig liten vampyr med snälla grannar förstås. Vill du vara på den säkra sidan i dessa tider är det bäst att fylla på godisförrådet så du inte råkar ut för en massa bus.

Varför inte passa på att bjuda vänner eller släkt på en ruskigt fest men trevlig fest? På dansukkers hemsida hittar du recepten för en massa lyckade spöktimmar med nära och kära.

Nu är jag tillbaks

Thinge ling idag mår jag mycket bättre. Nu är det bara min envisa hosta som sitter i och inte vill släppa. Men den kan ta tid att bli av med den det har jag erfarenhet av sen tidigare gånger. Men nu ska bloggandet komma igång igen. Har inte orkat blogga på hela veckan. Men nu ska det bli andra bullar av.

Ett stort tack till alla er som skickat så fina kommentarer under min sjukperiod. Det har verkligen varit uppmuntrande.

Kanske det tom dyker in något recept under dagen. Gjorde så mycket gott i lördags innan jag blev sjuk och utpumpad. Ska kanske lägga in något av det goda vi gjorde, men det kommer i ett annat inlägg. Nu ska jag plocka undan lite här. Har stökat till sig lite här hemma medans man varit sjuk.


Här får ni också en liten söt bild på Hello Kitty. Jag tycker hon är så söööööööööööttttttttt!

onsdag 21 oktober 2009

Trött och sjuk

Ligger fortfarande sjuk. Så jag är helt slut och orkar inte tänka ut några blogginlägg. Det ända jag gjort dom senaste dagarna är att sova, kollat på TV och en massa film. Man orkar inte göra ett shit. Har så förjodat ont i halsen och en jobbig rethosta som inte låter mig sova på nätterna. Gör ju så ont i halsen med av allt hostande. Nu ska jag sluta och gå och lägga mig igen. Ska bli så gott med att sova lite. God natt!

måndag 19 oktober 2009

Sjuk


Jag är sjuk så jag har inte orkat skriva så mycket här på bloggen. Har feber,halsont,förskyld och rethosta. Allt på en samma gång. Så jag fick ställa in min tandläkartid för jag orkade inte ur sängen förräns för några timma sen. Inte alls skoj så jag har bara sovit och nu sitter jag i soffan och slappar lite och kollar på tv. Nu ska jag göra mig lite varm choklad. Behöver något varmt för min hals.

lördag 17 oktober 2009

Lördagsfika

Nu har jag och min älskling druckit varsin cappuccino och ätit en chokladtrio som jag köpte nere på konditoriet som jag gick förbi när jag hade handlat in till dagens middag som idag blir pasta.

Det var mums filibabban med en fika. Nu ska jag kolla på fotbollen.

Trött nu

Godmorgon på er! Vet inte varför jag sitter uppe egentligen för jag är svintrött känner jag men jag kunde inte sova. Så det var lika bra att gå upp en stund och sen gå och sova igen. Hatar när jag inte sova. Men nu tror jag att jag kan det. Vargen ylar och kan inte sova. Nä då här finns ingen varg bara en skatta som skuttar på balkong taket.




fredag 16 oktober 2009

Tapas fredag

Nu har jag varit på systemet och nere på Ica och köpt in lite smått och gott tänkte göra lite tapas till kvällkvisten och till Dobbidoo. Får nog göra i ordning en cappuccino me för mina ögon vill gärna slockna och det får dom inte ännu. Har ju hela fredagskvällen kvar att njuta av. Om ett par timmar slutar min älskling me så då blir det fredagsmys här i vår lilla lägenhet. Ha en bra Fredag alla där ute.




Tandläkaren

Idag har jag ringt tandläkaren fick en tid på måndag. En bit av en tand har gått bort så jag ska dit och kolla upp vad som ska göras med. Fy pyttsan jag gillar inte tandläkaren. Men jag måste få det gjort.

Gott att det äntligen är fredag igen. Ska göra lite gott till kvällen så jag måste leta recept.

torsdag 15 oktober 2009

Mitt Cafe

Jag sitter och kollar på handbollen mellan Sverige och Azerbadjan. Sverige leder just nu med 20-9 för er som inte kollar på matchen.

Medans jag kollar på matchen så spelar jag cafeworld via facebook. Väldigt roligt jag försöker samma ihop pengar så jag kan köpa mig kyckling, tårta, stolar, bord, nya fönster, blommor m.m.m.m men det tar sin lilla tid att få ihop pengar till allt man vill ha i sitt cafe som jag kallar Cecilias cafe. Jag får väl gå tillbaks till mitt cafe och ser vad som händer och att jag jobbar på duktigt:)
Idag har jag varit inne i stan och shoppat en cerise fleecetröja och en lilla munkjacka. Älskar alla härliga färger som är nu. Absolut mina färger. Vill ni se kläderna?Köpt på Bikbok för 199 kr.

Köpt på Intersport för 250 kr.

Planering av julen

Jag planerar för vår första jul hemma hos oss. Vi har bjudit hit svärmor,svärfar och Jörgens bror på julafton. Så mycket mat blir det. Så jag har suttit flera timmar och letat efter julmat,bakrecept och julgodis. Jag älskar att planera sånt här. Så jag kunde inte låta bli att börja redan nu:) Men det tycker jag är bra för då hinner det inte bli någon stress i slutändan. Kul kul ska det bli. Har ju alltid firat nere i Småland hos mina föräldrar nu i 34 år så då tyckte jag och Jörgen att det skulle var på tiden att ha det hemma i år.

Som sagt så letar jag Julmat, bakrecept och julgodis. Vad brukar ni ha på julafton. Lägg gärna en kommentar så kanske jag gör just din rätt på julafton. Alltid kul att veta vad andra äter.


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

onsdag 14 oktober 2009

Har letat recept

Har suttit här vid datan alldeles för länge nu. Måste resa på mig och göra lite nytta.

Jag har letat efter recept till recepthörnan som jag är medlem i. Så denna vecka är det jag som står för ett recept och nu är det i väg skickat till tweety. Så gör så att du tittar in hos henne. Nu måste jag kolla till min tvätt. Men ha det så bra!

Hösten är här

Måste blogga för första gången denna kalla och ruggiga höstdag. Kyligt som bara den ute nu. Men ute annars börjar det bli vackert. Träden börjar skifta färger i både rött, gult och orange. Det må kallt men jag gillar höstfärgerna det får en att vilja gå ut och ta en promenad.

Ska nu bara vänta in en leverans sen ska jag ut en sväng. Ska ta mig en liten promenad ner till bussen och åka och jobba en stund.

Så här vacker har min murgröna ute på balkongen blivit.

tisdag 13 oktober 2009

Champagne tips


I lördags drack vi en super god champagne. Denna måste ni bara testa. Det heter Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut (nr 7471) och kostar 249 kr. Jag fick den av min käre far i födelsedagspresent så se till att önska er denna. För champagne ska ju vara kall, torr och gratis. Och gratis är ju alltid godast.


För mer info om produkten gå in här:

Godförmiddag



Idag är det ännu en kall och ruggig dag att bege sig ut i. Brrrr! Jag längtar tills det ska komma lite snö. Men det är la för mycket begärt när man bor i Göteborg, förra året fick vi bara en massa puder på marken. Lite trist att det inte kan komma lite snö och det ska ligga kvar inte bara bli en himla massa blask. Kom nu lilla snö så även vi i Göteborg får njuta av vit jul i år. Tror ni jag får någon snö om jag ber till vinter guden kanske? Kanske är det värt ett försök:)

måndag 12 oktober 2009

Golfbollar for i marken


Min granne som hyr lokal i jämte mig säljer begagnade golfbollar så man hör lite då en golfboll som ramlar till marken. Är det en affärside kanske och sälja begagnade golfbollar. Kostar ju inget bara lite tid då du får springa runt på golfbanorna och leta bollar. Tja jag vet inte om det är något att lägga min dyrbara tid på. Nu stack en till marken igen. Dom är hala dom små rackarna;)

Presto

Ett super gott recept som läggs på en baguetteskiva. Kan ätas som förrätt eller varför inte ett mingel tilltugg till champagnen.

Ingredienser:
100 g riven riven prästost
75 g skållad mandel
1 halv vitlöksklyfta
2 dl olivolja
1 dl persilja

Gör så här:
Skålla mandeln och rosta den i en stekpanna.
Mixa mandel, persilja och vitlök.
Häll i olivoljan i en tunn stråle så det inte skär sig.
Sist men inte minst häll i osten och mixa igen.
Och nu är det dags att skära upp baguetten och servera med preston.

Ät och njut!

Min helg har varit kanon

Jag har haft en toppenhelg. Min man har firat mig både fredag och lördag. Och hans trerätters meny var jättegod. Han gjorde en förrätt som heter duga. Var enormt mycket gott italienska delikatesser. Jag beklagar men bilden var väl inte den bästa min mans tallrik där borta blev bättre.


På tallriken längst ner har vi en baguette med presto som jag kommer att lägga in receptet på för den är supergod. Sen har vi vänster och höger om den zuccini stekt i olivolja och med parmesan på. Vänster på tallriken har vi tomat, mozzarella och balsam vinäger. Sen är det två sorters brussetta och sist men inte minst i mitten har vi världens godaste salami med fänkål. I Löw denna salami. Så fråga efter den nästa gång ni är och handlar och jag lovar ni kommer inte att bli besvikna. Och till denna gudomliga förätt serverades inget mindre är champagne som jag fick av pappa. Gott som bara den. Champagne ska vara torr,kall och gratis:)

lördag 10 oktober 2009

Hej

Hade en toppenfödelsedag igår med min man. Vi var på Olearys och åt deras fredagsbuffe. Jätte god och bra mat. Det måste vi absolut göra om. Blev bjuden på en öl också på olearys. Sen åkte vi hem och gick på vår kvarterskrog och tog några öl. Även här fick jag en öl igår för att jag fyllde år. Det är bra att fylla år det skulle man göra oftare.;) Idag fortsätter firandet min man ska göra en trerätters middag här hemma. Ska bli mysigt och skönt att slippa göra maten idag. Nu ska jag dricka mitt is-te så jag piggnar till.


Hello

fredag 9 oktober 2009

Tack

Ska ta och svara på alla era kommentarer lite senare eller så blir det imorgon. För nu måste jag hoppa in i duschen för ska träffa min man om tre timmar som har tagit några timmars ledigt idag när jag fyller år. Men ha en bra dag och tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer som ni gett mig blir alldeles "generad". Tack Tack det är jätte roligt att så många grattar lilla mig.

Grattis...

Idag fyller jag som sagt år. Ett stort grattis till mig själv.




Och tack alla som grattat mig redan medans jag har haft en lång sovmorgon. Tyckte jag var värd det idag när man fyller. Tack en gång till alla som grattat mig ni är så snälla.

torsdag 8 oktober 2009

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och har gjort mig en stor cappuccino i min nya cappuccino maskin jag fick av mina föräldrar. Ska bli gott att slurpa i sig denna nu. Är lite trött så jag behöver piggna till lite.

Gud vad det vräker ner regn ute. Glad jag hann hem innan störtskuren kom. Hade ju blivit alldeles dyblöt ju. Brrrrr ett sånt väder vi har fått. Får hålla mig inomhus resten av dagen.

Nu ska jag ta mig en liten cappuccino stund och kolla i några mattidningar och bara njuta av en lugn stund.

Önskar mig själv ett grattis i förskott

Imorgon fyller jag 34 år och då ska min man bjuda ut mig på restaurang. Jag har sagt att jag vill gå på Olearys after work och äta deras gratis buffe och dricka några öl. Längtar längtar så för idag händer igenting så det blir en trist dag. Är det någon bra match imorgon tro som vi kan kolla på? Får ta och kolla upp det!!!!

Nu ska jag gå och diska lite. Diskbänken är full igen. Vad det går fort!


Äntligen Torsdag...

Hej på er denna torsdag. Idag är det torsdag ja men trodde jag ju igår me men idag är det verkligen torsdag. Så idag kan jag få min pasta carbonara som jag var så sugen på igår:) Ska nog ta och plocka fram min och min mans vinterjackor för jag håller numera på att bli en istapp när man går utanför dörren. Det är ju svinkallt ute. Ska plocka fram mina fingervantar också för igår frös jag som bara den om händerna. Brrrr vilket väder vi har fått.




onsdag 7 oktober 2009

TV KVÄLL

Nu kollar jag på halv åtta hos mig. Idag görs det italienskt tats på menyn. Sen är det premiär för bonde söker fru. Det ska bli skojigt att det börjar igen. Nu är det reklam. Hatar reklam, men gillar det man är toanödig. Då är det bra men annars borde dom förbjuda reklam.

Här är bönderna det kommer att handla om i dagens första avsnitt. Så kolla in TV4 kl.20.00 för då är det dags att se vilka bönder som ska hitta kärleken i TV. Missa inte det NU!

Uppe från vänster: Mikael, Roger, Elin och Jan-Olof. Nere från vänster: Thilde, Karl-Magnus, Per-Jörgen och Kenneth. Foto: Marcus Loddby/TV4

Jag är förvirrad

Kollade på fel dag pasta carbonara är imorgon så idag fick det bli pasta med kyckling i currysås istället men det var gott det me. Gud vad man kan va förvirrad ibland får la gå ner och beställa en pasta carbonara imorgon istället då:)

Pasta Carbonara

Ska ner till min kvarterskrog och beställa en dagensrätt nämligen pasta carbonara tänkte jag sen bär det av mot jobbet. Ska bli gott med lite mat jag är vrålhungrig som en varg. Så nu måste jag rusa. Thinge ling!!! Men vi hörs senare!

Sovmorgon

Idag har jag haft sovmorgon och det var gott må ni tro. Förra natten sov jag så förjodat dåligt på migränen jag hade. Så jag var trött i morse och kostade på mig några extra timmars sömn. Så nu är jag ut vilad och redo för dagens aktiviteter Vad nu det? Ska iallafall jobba lite åka in till stan.


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

tisdag 6 oktober 2009

Migrän

Hej här är jag! Idag vaknade jag med migrän så jag har inte orkat blogga så mycket. Men nu är det bättre. Har ätit en kebabrulle idag. Pga av migränen orkade jag inte ställa mig och laga mat. Men det var gott mums. Nu ska jag ta och kolla in TV tablån och se om det är något skoj idag på TV. Nu var det visst Brooke knows best på MTV det ska jag nog kolla på.

Grattis

Nu ska vi ta och fira ett födelsedagsbarn här på bloggen.

För idag fyller nämligen systeryster år . Ett stort grattis och ha en bra födelsedag!


måndag 5 oktober 2009

God Natt

Jag har varit på Olearys och kollat på derbyt mellan IFK och GAIS. Tyvärr förlorade Gais matchen så lite besviken är allt min man. Jag är trött som bara den ska nog gå till kojs.

Natti natti sov gott!




Fest och presenter

Gud jag har inte bloggat på hela helgen. Men jag och mamma sprang på stan hela fredagen och sen åt vi och myste framför TV. ILördags var det fest här min mamma, pappa,lillebror med sambo och dotter var här och firade mig för nu på fredag fyller jag år. Så jag har fått mycket fina presenter bla en massa kläder av min mamma av pappa fick jag rose champagne som vi ska öppna på fredag då det är min riktiga födelsedag och så fick jag en cappuccinomaskin så nu ska här göras cappuccino i stora lass. Vad var det mer? Äh jo jag fick ett nytt wiispel wii sports Resort så nu kan vi sporta här hemma i vardagsrummet. Fick också dricksglas m.m.

Här är glasen jag fick. Visst är dom fina?


Detta lilla kit fick jag av min lillebror, sambo och deras lilla dotter. Det är servetter,olivolja och brusettamix. Ska bli spännande att testa.

torsdag 1 oktober 2009

Här tävlar jag också...


Är du tävlingsugen? Kolla då in Leneskortblogg där du kan vinna blog-candy.

Här tävlar jag...


Kolla in Blog- Candy- Gurkiss och var med och tävla du me. Gillar du pyssel passa på och vinn för det hoppas jag att jag gör.Hi hi

Nyvaken

GodMorgon inlägg. Sitter här nyvaken med en kopp is-te. Mamma har gett sig i väg in till stan för att träffa sitt barnbarn så här sitter jag nu och ska ta till och jobba lite.

zwani.com myspace graphic comments

Skriv ut